Peču “Dukana”

Kdo se máte se mnou možnost potkávat, víte, že jsem se pustil do alternativního způsobu stravování. Na první pohled to vypadalo divně, děsivě, debilně, drsně, destabilizačně, dementsky, defacto jak by řekl tchán Milan: “děs”. Není to zas až tak “dé”, ono to prostě “de”… A že to jde – to přikládám na fotografiích, které vznikly po cca třech hodinách práce (to je tak, když pečete na pět dní dopředu a po dlouhé době bude dukanovo pečivo hlavní složkou stravy).

Nakonec se to snad všechno povedlo. Sem tam sem budu házet nějaké postřehy, návrhy, nápady. Teď už jen posílám pozdravy a pofrčím do hajan. Dnešek přinesl spoustu krásných výzev, setkání, podnětů i lásky – takže poděkovat Bohu, vyčůrat a spát. Dobrou.

Mt

*kočičí bochánky – protože tam je cottage
a naši papoušci ho mají moc rádi – ale pro ně to je “kočič”.
Cottageí v papouščí řeči = kočičí 🙂

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*